En dag på praktiken

Idag har jag varit på Hellströms veterinärpraktik och uppdaterat lite kunskaper. Det blev flera kastrationer, både på hund och katt, som var intressanta. Det kändes skönt att få lite motivation igen till att ta tag i plugget innan skolstarten. Det är alltid lättare att hänga upp kunskapen på ngt man sett i verkligheten istället för att att bara praktisera utantill-lärning. 

Hundarna har fått en vilodag ifrån träningen, men imorgon blir det fullfart igen. Det är dags att plocka fram både koner och apportbock igen till dem för att utöka svårighetsgraden. Det går t o m så bra för Gizze att det förmodligen blir start i lydnadstvåan till slutet av september. För mig är det alltid mer motiverat att träna mot ett mål och en start till i höst känns inte så avlägset med tanke på att han har varit två poäng ifrån ett förstapris i tvåan=) Håll tummarna för oss!

Gonatt

Kommentarer
Postat av: Pia och Orso

Hej! Hemma från semestern och får höra en glad överaskning av din mamma, att du börjat blogga igen. Låter som om du har ett tufft men rolig tid framför dig. Jag ska följa den med spänning. Härligt att vovvarna mår bra nu. Lycka till med allt. PS kan rekommender kaffebröds buffen på Taxinge slott. Kram Pia

2009-08-27 @ 11:22:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0