Nu äntligen har jag fått internet igen!!

Mkt har hänt sedan sista gången jag skrev...vet vart jag ska börja...Förhållandet med pojkvännen har tagit slut, med detta följde även att jag blev bostadslös eftersom vi var sambos. Så i en månads tid bodde jag hemma hos en kursare, Tack Emma!, men nu har jag äntligen flyttat till min nya bostad:) En etta på 25 kvm i södra Uppsala och jag trivs väldigt bra, flyttkartonger överallt men sakta men säkert börjar det se bättre ut.

I samband med att förhållandet tog slut blev jag av med min hundgårdsplats och jag har haft fullt sjå med att planera för hundarna oxå. På söndag kommer vi dock bli klara och jag kommer att få en ny plats, pust!! Äntligen:) med den rutinen kommer nog vardagen att kunna bli lite mer strukturerad igen.

Just nu läser vi Speciell sjukdomslära eller med annat namn speciell patologi och det är väldigt intressant. Det är nu det har börjat på riktigt. Det är nu hjärnan börjar ställa in sig på att tänka symtom, mikro, makro, patogenes, etiologi...på riktigt! Ambitionsnivån låg högt i början, alla ville vi vara färdiga kliniker efter kursen är slut men det är inte riktigt tanken. Det har dock tagit ett tag att inse att det bara är de sjukliga förändringarna vi ska lära oss, just ni  iaf.

Träningen med hundarna är i full gång. Varje onsdag är vi på plats på brukshundklubben, på ondsagsträningarna och kämpar med både platsliggning, inkallning osv. Stella har gjort otroliga framsteg sedan i somras och bättre kontakt än hon har få man leta efter. Tävlingsdebut för Stella blir förmodligen i mars nästa år, efter att hon löpt sin tredje gång. Gizze kommer att starta i lydnadklass två redan i höst, men jag tänker inte skriva när om det skulle gå åt skogen;) men det tror jag inte att dte gör.

Hmm...lite uppdatering iaf. Ikväll ska jag hem och hälsa på föräldrarna och imorgon bär det av till flen för att titta på elitspårtävling, mamma och Iza ska starta. De tog för övrigt sitt första cert förra helgen på sin första elitklasstävling, grattis än en gång!! Till det hör att Iza bara är två och ett halvt år gammal plus att hon hade en valpkull i våras. Starkt jobbat

Dags att plugga!!
 auf Wiedersehen

RSS 2.0